De collectie van het Stedelijk Museum 1974-1978. - de Wilde, Edy (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1980)
Abramovic, Marina ; Adams, Willem ; Akkerman, Ben ; van Althuis, Willem ; Andre, Carl ; Andriesse, Jan ; Anselmo, Giovanni ; Armando ; Arneson, Robert ; Baer, Jo ; Baselitz, Georg ; Benglis, Lynda ; Berghuis, Jaap ; Beuys, Joseph ; Blom, Ansuya ; Boers, Willy ; Boetti, Alighiero ; Boeyen, Mari ; Bonger, Paul ; Brady, Robert ; Brouwn, Stanley ; Brusse, Mark ; Calderara, Antonio ; Calzolari, Pierpaolo ; Caris, Gerard ; Casimir ; Charlton, Alan ; Christo ; Constant ; Content, Eli ; d'Armagnac, Ben ; Daniels, René ; Darboven, Hanne ; Dibbets, Jan ; de Dominicis, Gino ; Draijer, Rein ; Dubuffet, Jean ; Dukkers, Eddie ; Van den Eerenbeemt, Gérard L.G.M. ; van Elk, Ger ; Engels, Pieter ; Flanagan, Barry ; Freijmuth, Alphons ; Fulton, Hamish ; Gijsbers, Gijs ; Gilbert & George ; Gilhooly, David ; van Goudzwaard, Pieter ; Groot, David ; Gubbels, Klaas ; Gudmundsson, Kristján ; Gudmundsson, Sigurdur ; Guthrie, Hammond ; Haber, Shamai ; Heyboer, Anton ; van Hille, Hubert ; Hillenius, Jaap ; van Hoek, Hans ; Hoover, Nan ; Hudson, Robert ; Hunt, Bryan ; Iseli, Rolf ; Izaks, Wim ; Jenkins, Paul ; Joseph, Peter ; Kapo ; Keller, Pierre ; van Koningsbruggen, Rob ; de Kooning, Willem ; Kortlang, Kees ; Kracht, Yvonne ; Kuehn, Gary ; Lataster, Ger ; Law, Bob ; Lennarts, Johan ; Liggins, John ; Long, Richard ; Lucassen ; Lucebert ; Mangold, Robert ; Marden, Brice ; Marten, Jon ; Martin, Agnes ; Matta-Clark, Gordon ; Meijers, Karel ; Melle ; Merz, Mario ; Moesman, Johannes ; Mol, Pieter Laurens ; Morellet, François ; Nagle, Ron ; Nauman, Bruce ; Newman, Barnett ; Notkin, Richard ; Oldenburg, Claes ; Ongenae, Joseph ; Oppenheim, Dennis ; Otten, Kees ; Oudshoorn, Reinoud ; Paik, Nam June ; Paolini, Giulio ; Penck, A.R. ; Penone, Giuseppe ; Pierre, André ; Price, Kenneth ; Raveel, Roger ; etc.
geboortedata per kunstenaar, Tentoonstellingen 1974-1978 p. 68-75
Nederlands & Engels
boek