Amsterdam koopt kunst : Gemeentelijke Kunstaankopen 1984. (Amsterdam : Museum Fodor Amsterdam, 1985)
Abramovic, Marina & Ulay ; Andriesse, Erik ; Anema, Taco ; Baart, Theo ; van den Ban, Hans ; Bastiaans, Christiaan ; Baumann, Ernst ; Berger, Wout ; Berghuis, Jaap ; Bien, Waldo ; Blewanus, Jacqueline ; Blom, Ansuya ; Bloom, Barbara ; Brand, Alfred ; van den Broeck, Frank ; Broecke, Erik ten ; Colton, Adam ; Couwenbergh, Lisa ; Diederen, Jef ; van Dijk, Evert ; Dukkers, Eddie ; Eissens, Theo ; Esparbé Gasca, Manel ; Evers, Winfred ; van Fastenhout, Geert ; Gudmundsson, Sigurdur ; Gunn, Reggy ; van Haaster, Bettie ; Hermanides, Pieter ; Hillenius, Jaap ; Holstein, Pieter ; Juray, Marjolijn ; Kaagman, Hugo ; Kagie, Jan ; Keizer, Peter ; Kenniphaas, Peter ; Koopen, M.P. ; van Kruiningen, Harry ; Kruit, Baukje ; Kruit, Jos ; Kuijper, Jacob ; van der Laak, Gabriëlle ; Landsaat, Cees ; Lewkowicz, Stanislaw ; Mol, Pieter Laurens ; Noordermeer, Jaap ; Persoon, Kars ; Ploeg, Maarten ; van Putten, Jasper ; Roeland, Jan ; Scholte, Rob ; Schouten, Marien ; Schuil, Han ; Sierhuis, Jan ; Smit, Robert ; Steenhorst, Rob ; Tüzüner, Isik Andreas ; Uhlenbeck, Erica ; Urban, Nikolaus ; de Ven, Conrad van ; Ventura, Julia ; Verhoef, Toon ; Ververs, Angeliek ; Van Wijk, Mieke ; van Woerden, Henk ; Van Wyngaarden, Ysbrand ; Zegveld, Peter ; Zuyderland, Siet ; Zwerver, Ton
Amsterdam koopt kunst I : schilderijen, foto's, prenten en tekeningen, 13 juli t/m 11 augustus 1985, Amsterdam koopt Kunst II : schilderijen, foto's, prenten en tekeningen, 20 juli t/m 1 september 1985, Museum Fodor Amsterdam
Nederlands & Engels
boek
Keywords: Amsterdam