Een grote activiteit : Nieuwe generaties in de Nederlandse kunst. - Barents, Els; Beeren, W.A.L.; Bertheux, Maarten; Bloem, Marja; Dippel, Rini; Pieters, Din; Poot, Jurrie; Tegenbosch, Pietje (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1988)
Birza, Rob ; Crijns, Theo ; Domburg, Bart ; De Vier Evangelisten ; Haagmans, Fons ; Hurkmans, Rini ; Van Der Kaap, Gerald ; Klashorst, Peter ; Mik, Aernout ; Mulders, Marc ; van de Pavert, Jan ; Puckey, Tom ; Sanders, Willem ; Strik, Berend ; Tas, Henk ; Villevoye, Roy ; de Zeeuw, Mirjam
Een grote activiteit : Nieuwe generaties in de Nederlandse kunst / Great Activity : New generations in Dutch Art, Stedelijk Museum Amsterdam, 19-12-87 - 31-1-88
Nederlands & Engels
boek