Prix de Rome 1987 : Beeldhouwen / Gebonden beeldende kunst. - Dijkstra, Jacob; Freriks, Kester; Lubbers, Frank (Amsterdam : Rijksakademie van beeldende kunsten Amsterdam, 1987)
Dekker, Connie ; van den Dobbelsteen, Jan ; Goudsbloem, Karel ; Hack, Robert ; van den Hoeven, Mieke ; Hofstra, Sjoerd ; Homeijer, Kick ; van Houwelingen, Hans ; Leenders, Bernaar ; van Meeuwen, Hans ; Negrijn, Bob ; de Pavert, Jan van ; Strang, Yvonne ; Strik, Berend ; van Tienhoven, Ronald ; Vlugt, Harald ; Werner, Jeroen ; Zwart, Pascal
Prix de Rome 1987 : Beeldhouwen / Gebonden beeldende kunst, Stadhuis - Muziektheater, Amsterdam, 14 november - 14 december 1987
Nederlands & Engels
boek