Individuele Subsidies 1 januari 1989 - 1 januari 1990. - Premsela, Benno (Amsterdam : Stichting Fonds voor beeldende Kunsten, Vormgeving en Bouwkunst, 1990)
Ambar, Iene ; Anema, Thea ; Bakker, Gijs ; Bakker, Karel ; Bannenberg, Babs ; van den Berg, Joke ; Brouwer, Ingrid ; Blaisse, Maria ; Boas, Philip ; Boelee, Matthijs ; Boland, Steven ; Boukema, Esther ; Bruggink, Marijke ; van den Burg-Ziv, Dahlia ; Caspers, Louise ; Christe, Dienand ; Eberson, Hein ; Elting, Ed ; Filtenborg, Anne Grete ; Abramovic, Marina ; Adriaans, Léon ; van Alphen, Marjolein ; van Alphen, Oscar ; van Ameijde, Paula ; Andriesse, Jan ; Annyas, Ernest ; Ariëns, Catrien ; Auer, Anneke ; Baljeu, Joost ; van den Ban, Hans ; Bastiaans, Christiaan ; Barberini, Petra ; Beckman, Paul ; Beckmans, Willie ; Beltman, Jeroen ; Besems, Korrie ; Beverdam, Guus ; Birza, Rob ; Blanca, Paul ; Blankert, Barend ; Blankert, Willem ; Bloom, Phil ; Boekhout, Henze ; Boiten, Jan ; Bonger, Paul ; Bonsma, Corinne ; de Bont, Lily ; Boon, Willem ; van der Borgh, Joep ; van den Bosch, Hennie ; Böse, Jacqueline ; van Bragt, Anna ; Brasser, Fons ; Breedveld, Marian ; Brethouwer, Harmen ; Brouwer, Richard ; Brusse, Mark ; Budding, Allard ; Buijs, Willem ; Buis, Peter ; Buisman, Sjoerd ; Buitenweg, Willem ; Buivenga, Jos ; Cardena, Michel ; Carrasquer Vidal, Marcos ; Coala, H.H. ; Content, Eli ; Corbijn, Anton ; Couwenbergh, Lisa ; Creton, Frank ; Creyghton, L.J.A.D. ; Daniels, René ; van Denderen, Ad ; Derkx, Joep ; Derks, Sandra ; Deroo, Wijnanda ; Dieleman, Piet ; Diepstraten, Caroline ; van Dijck, Henck ; van Dijk, Mart ; Dijkman, Bart ; Dirkx, Piet ; Doorenweerd, Jeroen ; Dorgelo, Miluska ; Dorleyn, Marc ; van der Drift, Jeroen ; Drummen, Suzan ; Dulk, Nico den ; Dumas, Marlene ; Dumoulin, Kim ; de Ende, Ron van ; Elemans, Ron ; Ensink op Kemna, Hans ; Esparbé Gasca, Manel ; Ex, Titia ; Feenstra, Wapke ; François, Vincent ; Franssens, Jean-Paul ; Frik, Helen ; etc.
Nederlands
boek