The suspended moment : H&F collection - Teerlinck, Hilde; Van Gelder, Hilde; de Vries, Alex; Crac Alsace, Altkirch (Altkirch : CRAC (Centre Rhenan d'Art Contemporain) Alsace Altkirch, 2005)
Berchem, Otto ; Boullet, Victor ; Bulloch, Angela ; Frize, Bernard ; Gonzalez-Torres, Felix ; Graham, Dan ; Hatakeyama, Naoya ; Horn, Roni ; Irazabal, Prudencio ; Kaap, Gerald Van Der ; Kooiker, Paul ; Rentmeister, Thomas ; Rigobert, Fabien ; Sander, Karin ; Sasse, Jörg ; Sigurdsson, Hrafnkell ; Taylor-Wood, Sam ; Thater, Diana ; Wall, Jeff ; Wurm, Erwin
korte biog. per kunstenaar
Publicatie n.a.v. tentoonstelling "The Suspended Moment: H&F Collection" in Crac Alsace te Altkirch, 15.06.2005 - 21.08.2005
Engels
Frans
Nederlands
Spaans