Contour 2005 : 2de biënnale voor videokunst = 2nd biennial for video art. een onderdeel van Mechelen 2005, Stad in Vrouwenhanden = a co-production with Mechelen 2005, City in Female Hands. - Bierinckx, Cis; Himmelsbach, Sabine; Morsiani, Paola; Parfait, Françoise; van den Bergh, Etienne (Mechelen : Contour Mechelen vzw Mechelen, 2005)
Akerman, Chantal ; Araujo, Vasco ; Birnbaum, Dara ; de Boer, Manon ; Cantor, Ellen ; De Clercq, Anouk ; Cui Xiuwen ; d'O, Honoré ; Deprez, Dany ; Fotopoulos, James ; Islam, Runa ; Karamustafa, Gülsün ; Poliak, Ana ; Rist, Pipilotti ; Steyerl, Hito ; Sullivan, Catherine ; Taylor-Wood, Sam ; Tribe, Kerry ; Vermeire, Katrien
biog. per kunstenaar
Exhibition. Contour 2005 : 2de Biënnale voor videokunst. Stad Mechelen. Contour Mechelen vzw Mechelen. 2005-09-17. 2005-12-18. Een onderdeel van Mechelen 2005, Stad in Vrouwenhanden
boek
Keywords: Mechelen