Beeldding '96 : Hedendaagse kunst in Belfort Brugge. - Norro, Katrien; Museum Van Bommel Van Dam, Venlo; Stad Brugge (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, 1996)
Beeldding '96 is een initiatief van 12 galeries met een heel verschillend profiel maar eenzelfde doel en 1 museum. In het kader van de Zuid-Nederlandse Ontmoetingen vonden de galeries het Museum Van Bommel Van Dam uit Venlo bereid om samen te werken.
't Jolle, Sven ; 't Kindt, Jacques ; Armando ; Baumgärtner, Klaus ; Benetti, Mauro ; Bianchi, Domenico ; Bijl, Guillaume ; Bijtebier, Jean-Marie ; Biwer, Jean-Marie ; De Blieck, Marc ; Van Bossche, Guy ; De Brabandere, Mario ; Broodthaers, Marcel ; De Buck, Siegfried ; Cascavilla, Sergio ; Chatelain, Joseph ; Clignett, Robine ; Copley, William ; Coulon, Bernard ; Cragg, Tony (Anthony) ; Crutelle, Sylvie ; Cucchi, Enzo ; Dejean, Michel ; Deruytter, Wouter ; Devos, Danny ; van Doren, Kaat ; Fabre, Jan ; Fusi, Federico ; Galliano, Daniele ; Geys, Jef ; Gobbi, Paolo ; Godecharle, Jean ; van Grinsven, Servi ; De Groote, Jean ; Ham, Hans Van Der ; Heyboer, Anton ; Hoffmann, Jean-Philippe ; Honnay, André ; Kastelie, R. Victor ; Kruger, Barbara ; Kuijpers, Theo ; Lange, Thomas ; Lataster, Ger ; Longo, Robert ; De Luca, Santolo ; Lucebert ; Lüthi, Urs ; Maldonado, José ; Massaioli, Andrea ; Otto, Peter ; Oursler, Tony ; Paller, Gary ; Panamarenko ; De Paris, Enrico T. ; Van Parys, Freddy ; de Pitte, Eric Van ; Prinz, Bernhard ; Riera i Arago, Josep ; Rul, Chris ; Scharf, Kenny ; Schu, ManfreDu ; Serse ; Sherman, Cindy ; Smith, Alan ; Spiller, David ; Vandekerckhove, Hans ; Vandekerkhove, Karien ; de Velde, Marie-Jeanne van ; Verhelst, Christian ; Vintevogel, Marcel ; Volckeryck, Nico ; Voordeckers, Jörgen ; de Vos, Eddy ; Warhol, Andy ; Wittevrongel, Erwin
Deze catalogus werd uitgegeven ter gelegenheid van de dubbeltentoonstelling Beeldding '96, Museum Van Bommel Van Dam, Venlo, van 20 april tot 7 juli 1996 ; Stadshallen, Brugge van 23 mei tot 27 mei 1996
Nederlands
kunstcatalogus
Keywords: België; Nederland