Update-1 : de oorsprong - Dallet, Jean-Marie; Stichting Liedts-Meesen, Gent (Gent : Stichting Liedts-Meesen Gent, 2006)
Beyls, Peter ; Boissier, Jean-Louis ; Bret, Michel ; De Clercq, Anouk ; Couchot, Edmond ; Cunningham, Chris ; Curlet, François ; Dallet, Jean-Marie ; De Decker, Koen ; Driessens & Verstappen ; Fujihata Masaki ; Galle, Jerry ; Grewenig, Tobias ; Guibert, Thierry ; Kogler, Peter ; Laroche, Christian ; Latham, William ; LeWitt, Sol ; Lia ; Mullican, Matt ; Renaud, David ; SODA ; Theys, Koen ; De Vries, Erki
Geboorteplaats en -datum per kunstenaar
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Update-1: de oorsprong' in Stichting Liedts-Meesen in Gent, 01.04.2006-08.06.2006
boek