Broken glass : Glas in kunst en architectuur = Glas in Kunst und Architektur - Glaspaleis, Heerlen (Heerlen : Glaspaleis Heerlen, 2005)
Aoki, Jun ; Barzen, Rainer ; Bauermeister, Mary ; Beleschenko, Alexander ; Beuys, Joseph ; Bijvoet, Bernard ; Blum, Heiner ; Boezem, Marinus ; Borowski, Stanislav ; Brinkman, Johannes Andreas ; Cabrita Reis, Pedro ; Chareau, Pierre ; Chihuly, Dale ; Clarke, Brian ; Constant ; Coop Himmelb(l)au ; Cragg, Tony (Anthony) ; Dahlhausen, Christoph ; Dokoupil, Jiri Georg ; Droese, Felix ; Duchamp, Marcel ; Eisch, Erwin ; Fabro, Luciano ; Farrell, Seamus ; Frijns, Bert ; Gass, Nabo ; Graham, Dan ; Gropius, Walter ; Gröting, Asta ; Gundersen, Gunnar H. ; Hartleif, Ellen ; Herzog & de Meuron ; Hoetger, Bernhard ; Hogg, Douglas ; Horn, Rebecca ; Horn, Roni ; Horta, Victor ; Kammerer, Tobias ; Kertesz, André ; Klos, Joachim ; Koelewijn, Job ; Kuball, Mischa ; Kuma, Kengo ; Kummer, Raimund ; Kumrow, Klaus ; Lambourg, René ; Latham, John ; Le Va, Barry ; Lipofsky, Marvin ; Littleton, Harvey K. ; Luther, Adolf ; Mack, Heinz ; Mendieta, Ana ; Merz, Mario ; Meyer, Adolf ; Mies van der Rohe, Ludwig ; Neutelings - Riedijk ; Otto, Frei ; Paxton, Joseph ; Perret, Auguste ; Plensa, Jaume ; Pol, Niko ; Richter, Gerhard ; Rist, Pipilotti ; Roosen, Maria ; Santarossa, Hella ; Schwer, Paul ; Taut, Bruno ; Triebsch, Christine ; Varotsos, Costas ; Visser, Carel ; Vostell, Wolf ; Weiss, Clemens ; Wudy, Alois
bibliog. p. 172
korte biog. auteurs p. 173
korte biog. per kunstenaar p. 164-171
Duits, Engels, Nederlands
Exhibition. Broken glass : Glas in kunst en architectuur = Glas in Kunst und Architektur. Glaspaleis Heerlen. 2005-09-17. 2005-10-30
boek