2006 Beaufort : 2de Triënnale voor hedendaagse kunst aan zee. - Bussche, Willy Van Den; Moeyaert, Jan; Pertry, Gunter (Oostende : vzw Ku(n)st, 2006)
Ai Weiwei ; Alexander, Jane ; Baer, Monika ; Balkenhol, Stephan ; Bilquin, Jean ; Botha, Andries ; Bourgeois, Louise ; van den Broek, Koen ; Calapez, Pedro ; Cerny, David ; Charles, Michael Ray ; Claassen, Tom ; Fabre, Jan ; Hall, Nigel ; Heck, Kati ; Van Imschoot, Jan ; Kabakov, Ilya & Emilia ; van Lieshout, Joep ; Ling Jian ; Paladino, Mimmo ; Parekowhai, Michael ; Penone, Giuseppe ; Richter, Daniel ; Riera i Arago, Josep ; Samba, Cheri ; Schwontkowski, Norbert ; Van Soom, Luk ; Wang, Zhan ; Zeebroek, Luc ; De Zutter, Bart
biog., ind. tent., gr. tent. [1 p.] per kunstenaar
Engels
Nederlands
Exhibition. 2006 Beaufort. PMMK (Provinciaal Museum voor Moderne Kunst) Oostende, 01.04.2006 - 01.10.2006. op verschillende locaties aan de kust
boek