Kunst zonder voorschrift : Universitair Ziekenhuis Antwerpen - Deckers, Annick; Van Buynder, Ernest; Van Eeckhaut, Marijke; Van Reeth, Inge; Vermeiren, Sofie; Universitair Ziekenhuis, Antwerpen (Antwerpen : Universitair Ziekenhuis Antwerpen, 2004)
Bal, Eduard ; Van Bauwel, Wilfried ; Besems, Korrie ; de Bontridder, Gilbert ; Braeckman, Dirk ; de Clercq, Hugo ; Delvoye, Wim ; Desmet, Gery ; Fabre, Jan ; Van Hoeydonck, Paul ; De Keyser, Raoul ; De Maeyer, Jacky ; Patella, Luca Maria ; Regelski, Kaye ; Reichler, Rita ; Romberg, Osvaldo ; Stroobant, Dominique ; Swimberghe, Gilbert ; Tahon, Johan ; Tonnard, Philippe ; Toroni, Niele ; Vandenbranden, Guy ; Verstockt, Mark
uitgegeven naar aanleiding van het 25-jarig jubileum van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen op 2004-06-22
Engels
Nederlands
boek