Dots Expo. - De Cuyper, Wim; Meeuwis, Menno; Van Bellingen, Stef (Sint-Niklaas : Warp vzw, 2006)
't Jolle, Sven ; van Biesen, Stefaan ; De Bruyckere, Berlinde ; Buggenhout, Peter ; Coolen, Caroline ; Copers, Leo ; de Cordier, Thierry ; Crabeels, Cel ; De Cupere, Peter ; d'O, Honoré ; De Decker, Koen ; Deleu, Luc ; Delvoye, Wim ; Derwéduwé, Yvan ; Heymans, Bren ; Huyghe, Philip ; Kindermans, Ruben ; Malstaf, Lawrence ; De Meulenaere, Hans ; Mistiaen, Carlo ; Perdieus, Paul ; Rogiers, Peter ; Van Stichel, Niko ; Theys, Frank ; Vanmechelen, Koen ; Van Wolputte, Philippe ; Zoete, Dirk
geboortedatum per kunstenaar
Nederlands
Exhibition. Dots Expo. Sint-Niklaas. Warp vzw Sint-Niklaas. 2006-09-09. 2006-10-22. verschillende locaties in het Centrum van Sint-Niklaas : Dots is een artistiek project bestaande uit een tentoonstelling met hedendaagse Belgische kunstenaars (expo-ruimte academie), de (tijdelijke) integratie van kunstwerken en performances in winkels (Stationstraat en Reinaertgalerij) en artistieke ingrepen in de publieke ruimte (parcours van stationssite tot academie).
boek
Keywords: Sint-Niklaas