Meesterlijke Prenten van de 20e eeuw. - Van De Weghe, Gabriël; De Weghe, Gabriël Van; Exhibition. Meesterlijke Prenten van de 20e Eeuw. Galerie Gabriël Van De Weghe Wortegem. 2006-12-02. 2006-12-30 (Wortegem : Galerie Gabriël Van De Weghe, 2006)
Alechinsky, Pierre ; Arp, Hans (Jean) ; Braque, Georges ; Chagall, Marc ; Chillida, Eduardo ; Delvaux, Paul ; Ernst, Max ; Giacometti, Alberto ; Hartung, Hans ; Jorn, Asger ; Judd, Donald ; Kandinsky, Wassily ; Leger, Fernand ; Magritte, René ; Matisse, Henri ; Miro, Joan ; Moore, Henri ; Picasso, Pablo ; Poliakoff, Serge ; Tàpies, Antoni ; van Velde, Bram ; Zao Wou-Ki
Nederlands
boek