Schöner Wohnen. - Küng, Moritz; Pertry, Gunter; van Winkel, Camiel (Waregem : BE-PART - Platform voor Actuele Kunst Waregem, 2004)
Van den Abeele, Michael ; Allen, Dave ; Artschwager, Richard ; Bismuth, Pierre ; Curlet, François ; Deprez, Dany ; Douglas, Stan ; Evans, Cerith Wyn ; Floyer, Ceal ; Garcia, Dora ; Gober, Robert ; Gonzalez-Torres, Felix ; Hendricks, Jochem ; Janssens, Ann Veronica ; Kiessling, Dieter ; Kippenberger, Martin ; Leblon, Guillaume ; van Lieshout, Joep ; McCollum, Allan ; Rehberger, Tobias ; Rondinone, Ugo ; Scanlan, Joe ; Schwartz, Johannes ; Slominski, Andreas ; Starling, Simon ; Vangrunderbeek, Dimitri ; Venlet, Richard ; Visser, Barbara ; Zimmermann, Peter ; Zobernig, Heimo
biog., tent. p. 83-93
Nederlands
Engels
Exhibition. Schöner Wohnen. BE-PART - Platform voor Actuele Kunst Waregem. 31.10.2004 - 16.01.2005
boek