Gorge(l) : beklemming en verademing in kunst = oppression and relief in art - Van Loo, Sofie; KMSKA (Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen), Antwerpen (Antwerpen : Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen, Antwerpen, 2006)
Bar-El, Ido ; Barry, Orla ; Bogaerts, Diane ; Bourgeois, Louise ; De Bruyckere, Berlinde ; Buggenhout, Peter ; Chafes, Rui ; de Cordier, Thierry ; Debackere, Boris ; Debackere, Brecht ; Denys, Christophe ; Dumas, Marlene ; Ensor, James ; Ettinger, Bracha ; Hugo, Victor ; Kahlo, Frida ; Van Lierop, Marilou ; Maher, Alice ; Mendieta, Ana ; Najd, Maryam ; Nys, Ans ; Redjaian, Haleh ; Seidel, Robert ; Snopek, Alda ; Spie, Merlin ; Turner, William ; Verger, Pierre Fatumbi ; Vermeersch, Pé ; Vets, Tim ; De Vries, Erki ; Vrijsen, Ellen ; Woodman, Francesca
Keerdruk
Publicatie n. a. v. de tentoonstelling 'Gorge(l) : Beklemming en verademing in kunst = Oppression and relief in art' in het KMSKA (Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen) te Antwerpen, 07.10.2006 -07.01.2007
Engels
Nederlands
boek