De schouw van Gaudi : een boek van Hans Theys gemaakt voor In Situ : een beeldend en geschreven essay over kijkbeelden, visuele overlevingsstrategieën en fysieke intelligentie. - Theys, Hans; Theys, Hans (Brussel : Tornado Editions, 2006)
Beyens, Stijn ; Bijl, Guillaume ; Bogaerts, Kristoff ; Bol, Tanja ; Bolangier, Wouter ; Burgerjon, Teatske ; Burgio, Calogero ; van Cauteren, Koen ; Claes, Nick ; Claikens, Stijn ; Colson, Vaast ; Deleu, Luc ; Deprez, Koen ; Dols, Koen ; Dos Santos, Daniel ; Dreher, Stefan ; Elsen, Steven ; Van Essche, Max ; Van den Eynden, Caroline ; François, Michel ; Geens, Lode ; Grün, Charlotte ; Hasj, Hanna ; Heeren, Pascal ; Herftijd, Tristan ; Heymans, Bren ; Hof, Kris van 't ; Hopper, Dennis ; van Jaarsveldt, Riaan ; Janssen, Dirk ; Janssens, Philip ; L'Olivier, Jean ; van Lamoen, eMMY ; Lauwaert, Tessa ; Leemans, Ive ; Lohaus, Bernd ; Manet, Edouard ; Marks, Thomas ; Van Merode, Bart ; de Meulder, Klaas ; Mulder, Maron ; Naveau, Nadia ; Nuyts, Sofie ; Panamarenko ; Peeters, Judith ; Popleu, Bart ; Ronse, Lenie ; Schoonbrood, Zoë ; Segers, Anthony ; Segers, Timothy ; Sluijs, Naomi ; Smid, Gijsbert ; Sysmans, Lieve ; Theys, Hans ; TOP Office ; Trienekens, Mara ; Trudzinski, Johanna ; Tuymans, Luc ; Tyfus, Dennis ; Vandecasteele, Marie ; Vansant, Tom ; Verbeeck, Bianca ; Verberckmoes, Kenny ; Verlinden, Erna ; Vranken, Leon ; Wouters, Wannes
Nederlands
boek