Sonsbeek '55 : Internationale beeldententoonstelling in de open lucht. (Arnhem : Stichting Sonsbeek, 1955)
Adam, Henri-Georges ; Aeschbacher, Hans ; Andreou, Constantin ; Andriessen, Mari ; Biancini, Angelo ; Bourdelle, Antoine ; Brigaud, Florentin ; Bronner, Jan ; Butler, Reg ; Calder, Alexander ; Carasso, Fred ; Corbin ; Cornet, Paul ; Couturier, Robert ; Couzijn, Wessel ; d'Altri, Arnold ; d'Hont, Pieter ; Degas, Edgar ; Despiau, Charles ; Duchamp-Villon, Raymond ; Fabbri, Agenore ; Fazzini, Pericle ; van der Gaag, Lotti ; Gargallo, Pablo ; Giacometti, Alberto ; Gilioli, Emile ; Gimond, Marcel ; Grosman, John ; Hadju, Etienne ; Hund, Cor ; Jaekel, Joseph ; Jespers, Oscar ; Korenman, Hein ; Lardera, Berto ; Laurens, Henri ; Lehmbruck, Wilhelm ; Linck, Walter ; Lipchitz, Jacques ; Lobo, Baltasar ; Maillol, Aristide ; Mannucci, Edgardo ; Marini, Marino ; Martin, Etienne ; Martin, Raymond ; Martini, Arturo ; Martinie, Berthe ; Mascherini, Marcello ; Mastroianni, Umberto ; McWilliam, F.E. ; Meefout, Jan ; Messina, Francesco ; Minguzzi, Luciano ; Moore, Henry ; Nahmer, Th. von der ; Orloff, Chana ; van Pallandt, Charlotte ; Panciera, Gastone ; Pavanati, Luigi ; Pelgrom, Karl Iljitsj ; Pepe, Lorenzo ; Perlmuter, Pearl ; Picasso, Pablo ; Pompon, François ; Puvrez, Henri ; Richier, Germaine ; Rodin, Auguste ; Roosenburg, J.M. ; Rossi, Remo ; Rosso, Medardo ; Seguri, Albano ; Sondaar, L.H. ; Stahly, François ; Stanzani, Emilio ; Verhulst, Hans ; Vierset, Jacques ; Visser, C.N. ; Vitullo, Sesostris ; Volten, André ; Wertheim, Johannes ; Wezelaar, Han ; Wlérick, Robert ; Wolkers, Jan ; Wotruba, Fritz ; Zadkine, Ossip ; Van Zanten, Ek ; Zweerus, H.
beperkte biog. per kunstenaar
Nederlands
Sonsbeek '55 : Internationale beeldententoonstelling in de open lucht, Park Sonsbeek, Arnhem, 28 mei tot 15 september 1955
boek