Lineart 25 : the art fair - Vanbelleghem, Kurt; Storme, Lieven; Flanders Expo, Gent (Gent : Internationale Jaarbeurs van Vlaanderen vzw Lineart vzw Gent, 2006)
Amoruso, Giampaolo ; Art & Language ; Benzoni, Luigi ; van den Berghe, Frits ; Berlanger, Marcel ; Bonnefoit, Alain ; Boomputte, Jean-Marie ; Bosser, Jacques ; Botero, Fernando ; Braud, Stéphane ; Bravo, Conxa ; Brehmer, Ulla ; Cambon, Gérard ; van Campen, Jef ; Caspar ; Clarysse, Johan ; Coignard ; Coignard, James ; Colanzi, Domenico ; Cools, willy ; Corneille ; Vanden Daele, Pieter ; Daems, Rik ; Daufin, Jacques ; Dedrie, Mark ; Deluen, Marie-Pascale ; Desprie, Chris ; Devolder, Roland ; Distel ; Dobal, Eluard ; Duriez, Irénée Jozef ; Eames, Charles ; Edelman, Martine ; Ensor, James ; Everaert, Catharina ; van Eyck, Peter ; Fanti ; Ferrando, Paco ; Fortunato, Franco ; Fournier, Johann ; Franke, Michael ; Georg, Juergen ; Gestin, Alexandra ; Gorodine, Alexis ; Goudji ; Heintz, Edmond ; Hendley, Kevin ; Henri, Yves ; Holden, Lisa ; jeanclos ; Jeantimir ; Klein, Miryan ; Kohen, Moché ; Kowalczuk ; Lapere, Luc ; Lascaux, Marie-Pierre ; Lazovsky, Ana ; Letinsky, Laura ; Maertens, Médard ; de Maeyer, Gis ; Manzella, Marco ; Masi, Pascal ; Vanden Meersch, Els ; Meggiato, Gainfranco ; de Mey, Annelies ; Milstein, Jeffrey ; Mizushima, Kan ; Moreaux, Mia ; Moriz Lehr, Daniel ; Muys, Herman ; Naveh, Adrianna ; Nura, O'Lara ; Peire, Luc ; Peszko, Wojciech ; Poioumen, Antonio ; Postasz, Paulis ; Pot, Nel ; Prior, Klaus ; Pugliese, Matteo ; van Puyenbroeck, Greta ; Raveel, Roger ; Reiko, Tsunashima ; Remmery, Marie-Christine ; de Ridder, Marieke ; Ritter, Thomas ; van Rompu, Els ; Rops, Félicien ; Schelstraete, Georges ; Schlup, Walter ; Seo Yeon Kim ; Sevillano, Eliana ; Spilliaert, Léon ; Stephane, Halleux ; Tidis ; Timmermans, Ante ; Timoeo and Patman ; Vandekerckhove, Hans ; Vandenbranden, Guy ; Vandercam, Serge ; Vansteelandt, Rita ; Vercaemer, Chris ; Verheyen, Bart ; etc.
Publicatie n.a.v. de kunstbeurs 'Lineart 2006' in Flanders Expo in Gent, 01.12.2006-05.12.2006
boek