Just in Time ! : voorstel tot Gemeentelijke Kunstaankopen = proposal for Municipal Art Acquisitions - Stedelijk Museum CS, Amsterdam (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 2006)
Avikainen, Adam ; Barnas, Maria ; van Brummelen, Lonnie ; Castillo Deball, Mariana ; Diaz Morales, Sebastián ; Erek, Cevdet ; de Haan, Siebren ; Holleman, Arnoud ; If I Can't Dance, I Don't Want To Be Part Of Your Revolution ; Kruip, Germaine ; LAT (Kasper Andreasen, Kees Maas, Tine Melzer) ; Manders, Mark ; Pisano, Falke ; Radio Rietveld ; Robert, Jimmy ; Schoorel, Maaike ; Stein, Lucy
biog., ind. tent., gr. tent. p. 76-78
Publicatie n.a.v. tentoonstelling "Just in time!, Voorstel tot Gemeentelijke Kunstaankopen" in het Stedelijk Museum CS te Amsterdam, 01.12.2006 - 11.03.2007
Engels
Nederlands
boek