Xde Triënnale van de Beeldhouwkunst = Xe Triennale de la Sculpture. - Gallery Campo & Campo, Antwerpen (Antwerpen : Campo & Campo Antwerpen, 2007)
Amoruso, Giampaolo ; Arman ; Bilquin, Jean ; De Block, Emiel ; Blum, Thierry ; Bostoen, Peter ; Braak, Karel Van Den ; Braekevelt, Kristof ; Brams, Maurice ; Calder, Alexander ; Cardenas, Augustin ; Chasse-Pot ; Claerhout, Jef ; Corneille ; Csáky, József ; Vanden Daele, Pieter ; Dedrie, Mark ; Van Dyck, Freddy ; Eijberg, André ; Eun-Sun Park ; Gentils, Vic ; Ghysels, Jean-Pierre ; Giels, Ludo ; Glorie, Raymond ; Goossens, Jan ; Gosti, Jean Yves ; Jacubowitz, Hélène ; Janssens, Wim ; De Keyzer, Dirk ; De Loose, Joz. ; de Meester, Nadine ; de Saint-Phalle, Niki ; Vermeersch, Rik ; Jespers, Oscar ; Kartai, Gregor ; Kinart, Odile ; Lefèvre, Natasja ; Maïeu, Louis ; Minnebo, Hubert ; Misotten, Jorgen ; Modigliani, Amedeo ; Mutasa, Joe ; Nyanhongo, Euwitt ; Nyanhongo, Wellington ; Panamarenko ; Peeters, Erwin ; Polus, Georges ; Van Ransbeeck, Bert ; Renoir, Auguste ; Silvain ; Slabbinck, Frank ; Sweetlove, William ; Vandaele, Edward ; Venet, Bernar ; Vermeersch, José ; Vermeiren, Patrick ; Villas, Patrick ; Vuylsteke, Jul ; Wachsstock, Betty ; Wu A-Sun
Catalogus n.a.v. de 10de Triënnale van de Beeldhouwkunst in Campo & Campo te Antwerpen, 23.03.2007 - 14.04.2007
Frans
Nederlands
boek