Intertidal : Vancouver art and artists - Roelstraete, Dieter; Watson, Scott; M HKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen), Antwerpen (Antwerpen : M HKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen) Antwerpen, 2005)
Alexander, Vikky ; Arden, Roy ; Belmore, Rebecca ; Douglas, Stan ; Farmer, Geoffrey ; Graham, Rodney ; Jungen, Brian ; Lee, Tim ; Magor, Liz ; McFarland, Scott ; Moppett, Damian ; Radul, Judy ; Shearer, Steven ; Terada, Ron ; Wallace, Ian ; Wood, Kelly
Biog. p. 198-205
Engels
Published in conjunction with the exhibition "Intertidal : Vancouver art and artists" at M HKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen) in Antwerpen, 17.12.2005 - 26.02.2006
boek