Sinds 45 : De kunst van onze tijd : deel I. - Apollonio, Umbro; Bihalji-Merin, Oto; Dorfles, Gillo; Haftmann, Werner; Jaffé, Hans; Legrand, Francine-Claire; Leymarie, Jean; Lippard, Lucy; Ragon, Michel; Sandler, Irving (Brugge - Utrecht : Desclée de Brouwer Brugge - Utrecht, 1970)
Afro ; Agam, Yaacov ; Albers, Josef ; Albrecht, Joachim ; Alechinsky, Pierre ; Alviani, Getulio ; Andre, Carl ; Anuszkiewicz, Richard ; Arp, Hans (Jean) ; Artschwager, Richard ; Atlan, Jean-Michel ; Baer, Jo ; Baertling, Olle ; Ballocco, Mario ; Barré, Martin ; Baruchello, Gianfranco ; Baumeister, Willi ; Bazaine, Jean ; Baziotes, William ; Bell, Larry ; Bellegarde, Claude ; Benrath, Frédéric ; Bertrand, Gaston ; Bertrand, Huguette-Arthur ; Bill, Max ; Bissier, Julius ; Bissière, Roger ; Bladen, Ronald ; Blum, Norman ; Bogart, Bram ; Bonalumi, Agostino ; Bonnet, Anne ; Borduas, Paul-Emile ; Boto, Martha ; Brooks, James ; Brüning, Peter ; Bryen, Camille ; Burri, Alberto ; Bury, Pol ; Calder, Alexander ; Calderara, Antonio ; Calos, Nino ; Capogrossi, Giuseppe ; Caro, Anthony ; Castellani, Leonardo ; Corneille ; Corpora, Antonio ; Costa, Giovanna Di ; Cruz Diez, Carlos ; Cuixart, Modest ; D'Arcangelo, Allan ; Dahmen, Karl Friedrich ; Davie, Alan ; Davis, Ron ; Degottex, Jean ; Delahaut, Jo ; Delaunay, Robert ; Demarco, Hugo ; Dewasne, Jean ; Dobes, Milan ; van Doesburg, Theo ; Domela, César ; Dorazio, Piero ; Duarte, Angel ; Dubuffet, Jean ; Estève, Maurice ; Fangor, Wojciech ; Fautrier, Jean ; Riverhead (New York) ; Foldes, Peter ; Fontana, Lucio ; Forrester, John ; Francis, Sam ; Frankenthaler, Helen ; Freundlich, Otto ; Fruhtrunk, Günter ; Gabo, Naum ; Gaul, Winfred ; Geiger, Rupprecht ; Georges, Claude ; Gerstner, Karl ; Glarner, Fritz ; Goepfert, Hermann ; Gorin, Jean ; Gorky, Arshile ; Gottlieb, Adolph ; Götz, K.O. (Karl Otto) ; Graevenitz, Gerhard von ; Greenham, Lily ; Grosvenor, Robert ; Guarneri, Riccardo ; Guitet, James ; Guston, Philip ; Hantaï, Simon ; Hartung, Hans ; Held, Al ; Herbin, Auguste ; Hilton, Roger ; Hinman, Charles ; etc.
Dit boek verschijnt als voortzetting van het internationaal tijdschrift voor moderne kunst Quadrum.
Nederlands
boek
Keywords: 20ste eeuw