Sinds 45 : De kunst van onze tijd : deel III : Documentatie. (Brugge - Utrecht : Desclée de Brouwer Brugge - Utrecht Orion Brugge, 1973)
Abe, Nobuya ; Aberdam, Alfred ; Ackermann, Peter ; Adam, Henri-Georges ; Adami, Valerio ; Adams, Robert ; Adzak, Roy ; Aeppli, Eva ; Aeschbacher, Hans ; Afro ; Agam, Yaacov ; Aillaud, Gilles ; Ajmone, Giuseppe ; Akulinin, Vladimir ; Albers, Josef ; Albrecht, Joachim ; Albrecht, Siegfried ; Albright, Ivan Le Lorraine ; Alcopley ; Alechinsky, Pierre ; Alfelt, Else ; Alleaume, Louis ; Alleyn, Edmund ; Alvermann, Hans Peter ; Alviani, Getulio ; Anceschi, Giovanni ; Andersch, Gisela ; Andersen, Mogens ; Andre, Carl ; Annesley, David ; Antes, Horst ; Anthoons, Willy ; Anuskiewicz, Richard ; Apollonio, Marina ; Appel, Karel ; Arakawa, Shusaku ; Archipenko, Aleksandr ; Ardon, Mordechai ; Arikha, Avigdor ; Arman ; Armitage, Kenneth ; Arnal, François ; Arp, Hans (Jean) ; Arroyo, Eduardo ; Artozoul ; Artschwager, Richard ; Assar, Nasser ; Asse, Geneviève ; Atila ; Atlan, Jean-Michel ; Auerbach, Frank ; Avramidis, Joannis ; Axell, Evelyne ; Azevedo, Fernando ; Bacon, Francis ; Baer, Jo ; Baertling, Olle ; Baier, Jean ; Baj, Enrico ; Bakic, Vojin ; Balcar, Jiri ; Baljeu, Joost ; Balle, Mogens ; Ballocco, Mario ; Balthus ; Bannard, Darby ; Baratella, Paolo ; Barbarigo, Ida ; Barbieri, Eugenio ; Barré, Martin ; Barrese, Antonio ; Baruchello, Gianfranco ; Baskin, Leonard ; Battke, Heinz ; Bauermeister, Mary ; Baumeister, Willi ; Bazaine, Jean ; Baziotes, William ; Beckmann, Max ; Beguier, Serge ; Bell, Larry ; Bellegarde, Claude ; Bellmer, Hans ; Benoît, Jean ; Benrath, Frédéric ; Berger-Bergner, Paul ; Bergman, Anna-Eva ; Berlewi, Henryk ; Berni, Antonio ; Bernik, Janez ; Berrocal, Miguel ; Bertholle, Jean ; Bertholo, René ; Bertini, Gianni ; Bertoia, Harry ; Bertrand, Gaston ; Bertrand, Huguette-Arthur ; Bettencourt, Pierre ; Beuys, Joseph ; Biasi, Alberto ; etc.
Tijdschriften over Moderne Kunst p. 129-149, bibliog. p. 151-174
Nederlands
kunstcatalogus