Drawing typologies : voorstel tot gemeentelijke kunstaankopen = proposal for municipal art acquisitions - Arkesteijn, Roel; Stedelijk Museum CS, Amsterdam (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 2007)
Aladogan, Eylem ; Bade, David ; Bekirovic, Sema ; Bennett, Justin ; Biava, Maura ; Bruys, Nathalie ; Cornelissen, Ronald ; Van Dongen, Iris ; van Eeden, Marcel ; Grubanov, Ivan ; de Gruyter, Voebe ; Haines, David ; Hendriks, Rosemin ; Koelewijn, Job ; Koolen, Frank ; van Kreij, Marijn ; Nagtzaam, Marc ; Ni Haifeng ; Odijk, Erik ; Pando, Marco ; Pica, Amalia ; Reeves, Daragh ; Roth, Daniel ; Säfve, Etta ; Schleiffert, Charlotte ; Semah, Joseph ; Solleveld, Aam ; van der Stokker, Lily ; V.N., Aji ; van Zyl, Ina
biog., ind. tent., gr. tent., bibliog. p. 100-103
Publicatie n.a.v. tentoonstelling "Drawing Typologies, Voorstel tot Gemeentelijke Kunstaankopen" in het Stedelijk Museum CS te Amsterdam, 29.06.2007 - 16.09.2007
Engels
Nederlands
boek