Amedeus Cortier. - Galerie Cyan, Liège (Liège : Galerie Cyan, 1991)
Teksten uit cat. BRUS 77E4 (franse tekst) ind. tent., tekst uit cat. GENT 77F2 (ned. tekst) gr. tent. + persartikelen
biog. [1 p.], gr. tent., coll. [2 p.], ind. tent. [1 p.], bibliog. [1 p.]
persmap
Frans
Nederlands
Amédée Cortier, Galerie Cyan Liège, 1991-02-15. 1991-03-31
boek
Keywords: Cortier, Amédée