Op ware grootte : tekeningen. - Beeren, W.A.L.; Poot, Jurrie (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1991)
van Altena, Allie ; Appel, Marlies ; van Campenhout, Ad ; Egberts, Otto ; Hutchison, F.M. ; De Kort, Paul ; Kramer, Arno ; van der Linden, Thomas ; van Merendonk, Jos ; de Rooij, Jacobien ; Schouten, Harold ; van der Sommen, Jos
biog., tent., bibliog. per kunstenaar
Op ware grootte : tekeningen / Full sized : Drawings, Stedelijk Museum Amsterdam, 29 november 1991 - 12 january 1992
Nederlands & Engels
boek
Keywords: de Kort, Paul; van Merendonk, Jos; Kramer, Arno; Van Campenhout, A; Egberts, Otto; van Altena, Allie; van Boxtel, Marlies; van der Sommen, Jos; Schouten, Harold; Hutchison, F.M.; van der Linden, Thomas; de Rooij, Jacobien