Gent 72. - Geirlandt, Karel J.; Gent 72. Gent. Bank van Parijs en de Nederlanden Gent. 1972-11-03. 1972-11-26 (Gent : Bank van Parijs en de Nederlanden Gent, 1972)
Van den Abbeel, Jan ; Balder ; Bekaert, Piet ; Bilquin, Jean ; Burssens, Jan ; De Clerck, Antoon ; de Clercq, Hugo ; Copers, Leo ; Cortier, Amédée ; D'Havé, Camille ; Desy ; Dierickx, Karel ; Dionyse, Carmen ; Frimout, Cyr ; Van Gijseghem, Paul ; De Keyser, Raoul ; Landuyt, Octave ; Maeyer, Marcel ; Mees, Jozef ; de Mey, Gaston ; Plompen, Willy ; Raveel, Roger ; Roobjee, Pjeroo ; Van Severen, Dan ; De Smet, Yves ; Vlerick, Pierre ; De Vogelaere, Fons (Alfons) ; Wittevrongel, Roger
Tentoonstelling ingericht op initiatief van de Bank van Parijs en de Nederlanden en ter gelegenheid van de 10-jarige aanwezigheid van de Bank te Gent - dubbel in kelder
biog., tent. per kunstenaar
Nederlands
boek
Keywords: Gent