Schets of schim : over architectuur en intuïtie - De Preester, Frederik; Van Synghel, Koen; Museum Dr. Guislain, Gent (Gent : Museum Dr. Guislain Gent, 2007)
ACM ; Coop Himmelb(l)au ; van Genk, Willem ; Häfner, Stefan ; Hoge, Martha ; Kleber, Franz ; Koolhaas, Rem ; O.M.A. ; Rossi, Aldo ; Sekulic, Sava ; Siza, Alvaro ; Taut, Bruno ; UN Studio - Ben van Berkel & Caroline Bos
Bijlage bij het kunsttijdschrift H ART nr. 20
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Schets of schim : over architectuur en intuïtie' in het Museum Dr. Guislain in Gent, 21.04.2007-14.10.2007
boek