Takeaway professionals : gebundeld werk van de laatstejaars Plastische Kunsten Sint-Lucas Beeldende Kunst Gent - De Nys, Aline; Rymenants, Werner; Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst in Gent (Gent : Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 2006)
Accou, Ruben ; Appels, Dominik ; de Bellefroid, Charlotte ; Blondé, Marilyn ; Boes, Jef ; Bogaerts, Karolien ; Breckpot, Ellen ; Dellafaille, Katrien ; Demeulemeester, Ine ; Dierick, Nathalie ; Goossens, Marianne ; Houben, Dorien ; Leijman, Vincent ; Logie, Brecht ; Merchiers, Jacob ; Mroszcak, Mateusz ; De Munck, Myra ; Nolf, Hannes ; Pattyn, Sebastiaan ; Vaes, Leentje ; Vandenbogaerde, Davine ; Vanhoenacker, Lobke ; Verheyen, Thomas ; Vermeire, Sofie ; Van Wichelen, Ruth ; Yzebaert, Matthias ; Zigo, Bianca
Bevat: no.1 Atelier Reclamevormgeving, no.2 Atelier Illustratie, no. 3 Atelier Grafische Vormgeving
Publicaties n.a.v. de eindejaarstentoonstelling 'Takeaway professionals' in de Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst in Gent, 30.06.2006-02.07.2006
boek