Gran Pavese : The Flag Project : 50 artists / 50 flags. - Barbieri, Umberto; Frank, Peter; Legierse, Thérèse; Museum van Hedendaagse Kunst, Antwerpen; Stichting Gran Pavese, Rotterdam (Den Haag : SDU Uitgeverij Stichting Gran Pavese Rotterdam, 1988)
Abramovic, Marina & Ulay ; Acconci, Vito ; Adami, Valerio ; Arakawa, Shusaku ; Armleder, John ; AY-O ; Bach, Elvira ; Bazile, Bernard ; Bender, Gretchen ; Bidet ; Bloom, Barbara ; Boetti, Alighiero ; Boezem, Marinus ; Bustamente, Jean-Marc ; Colombo, Gianni ; Copley, William ; Cutrone, Ronnie ; Darboven, Hanne ; Dokoupil, Jiri Georg ; Downsbrough, Peter ; Errò ; Förg, Gunther ; Friedman, Ken ; Haacke, Hans ; Haring, Keith ; van der Heyden, J.C.J. ; Katz, William ; Kogler, Peter ; Kosuth, Joseph ; Longo, Robert ; De Maria, Nicola ; McLean, Bruce ; Messager, Annette ; Morellet, François ; Mullican, Matt ; Riley, Bridget ; Rockenschaub, Gerwald ; Di Rosa, Hervé ; Salomé ; Scharf, Kenny ; Scholte, Rob ; Schouten, Ad ; Schuil, Han ; Szczesny, Stefan ; Tilson, Joe ; Tordoir, Narcisse ; Ben ; Vegt, Reint ; Veneman, Peer ; Weiner, Lawrence
biog., ind. tent., gr. tent., bibliog. per kunstenaar
Gran Pavese : The Flag Project, Museum van Hedendaagse Kunst, Antwerpen, 10.09.1988 - 06.11.1988. In opdracht van de Stichting Gran Pavese hebben vijftig kunstenaars uit tien landen een vlag ontworpen. De vijftig vlaggen van Gran Pavese reizen door de wereld van stad tot stad. Dit boek laat de vlaggen zien en toont aan dat de vlag in de moderne kunst volledig op haar plaats is.
Nederlands & Engels
boek