Confrontation 84. - De Tinne Pot Brussel (Brussel : Dienst voor Schone Kunsten en Culturele Zaken Brussel, 1984)
Balau, Raymond Marie ; Brix, Anne ; Carlier, Yannick ; Castelein, Ingrid ; Celie, Pieter ; Cleempoel, Michel ; Courtois, Pierre ; Daled, Jeroen ; Debeys, Ann ; Demuynck, Emmanuel ; Albert et Guido ; Devolder, Mylene ; Devriendt, Robert ; Escobar, Manuel ; Flament, Richard ; Fontaine, Jean de la ; François, Jean-Michel ; Funken-Romeo-Wastiaux ; Gaube, Bernard ; Van Gestel, Fik ; Gheerardijn, Jean-Marie ; Gilsoul, Anne ; Glaser, Georges Josef ; Hannaert, Félix ; Hautman, Sigefride Bruna ; Hustinx, Damien ; Kazarian, Aïda ; Koning, Noëlle ; Luyten, Mark ; Mass Moving ; Massaux, Guy ; Moerman, Piet ; Nicaise, Christine ; Van Osta, Dominique ; Paquet, Jean-Luc ; De Reck, Didier ; Renard, Marc ; Rommelare, Marco ; Siatidis, Panagiotis ; Tordoir, Narcisse ; Verheyden, Nicole ; Vermeire, Willem ; Vouyouklis, Christos ; Wéry, Etienne
biog., tent. per kunstenaar
Frans
Nederlands
Confrontation / Confrontatie, De Tinne Pot Brussel, 20.08 - 30.08.1984
boek
Keywords: Antwerpen; Gent; Liège; Namur