Dreams of the sublime and nowhere : hedendaagse kunst uit IJsland = art contemporain en Islande = contemporary Icelandic art - Bozar, Brussel (Brussel : Bozar - Paleis voor Schone Kunsten Brussel, 2008)
Asgeirsson, Halldor ; Bergmann, Olga ; Eliasson, Olafur ; Fridfinnsson, Hreinn ; Gudjónsson, Sigurdur ; Gudmundsson, Kristján ; Icelandic Love Corporation ; Kjartansson, Ragnar ; Magnusson, Daniel Th. ; Sigurdsson, Hrafnkell ; Sigurgeirsson, Vigfus ; Spessi ; Thomsen, Petur ; Vasulka, Steina
Engels, Frans, Nederlands
Exhibition "Dreams of the sublime and nowhere : Hedendaagse kunst uit IJsland = Art contemporain en Islande", Bozar - Paleis voor Schone Kunsten Brussel. 2008-02-27. 2008-04-25
boek