Weg van de grafiek : Een katalogus uitgegeven door n.v. Ebes Zone Vlaanderen bij 10 jaar Ebes-Prijs Jong Grafiek 1986-87. (Brussel : Ebes n.v., 1987)
Van Ael, Peter ; De Boe, Rik ; Bracke, Jo ; Van Cauwenbergh, Marc ; Eecken, Miki Van Der ; Van Gheluwe, Peter ; Van Houtte, Kathleen ; Janssens, Patrick ; de Koninck, Peter ; Monbaliu, Jean-Paul ; Opsomer, Geert ; Rossaert, Koenraad ; Seymus, Ivan ; Simoen, Peter ; De Smaele, Hugo ; De Smet, Gery ; Smitz, Jan ; Van Steen, Katrien ; Vandebos, Lut ; Vandeweghe, Hans ; Vandoorne, Stephan ; Vanpoucke, Andreas
biog., tent. [1 p.] per kunstenaar
Nederlands
Weg van de grafiek, Openbare Bibliotheek, Oostkamp, januari '87 tot 06.02.'87
boek