Poëziezomer 07 Watou : een lek in het zwijgen : noise -. - Exhibition. Pöeziezomer 07 Watou : een lek in het zwijgen : noise -. Watou. vzw Poëziezomers-Kunstzomers Watou. 2007-07-01. 2007-09-09; Bouchet, André du; Buelens, Geert; Claus, Hugo, 1929-2008; Donnez, Pat; Ducal, Charles; Groenewegen, Hans; Hirs, Rozalie; Hoorne, Philip; Jooris, Roland; Komrij, Gerrit 1944-2012; Kopland, Rutger; et al. (Watou : vzw Poëziezomers-Kunstzomers Watou, 2007)
Abbenes, Liesbeth ; Armleder, John ; Beuys, Joseph ; Broodthaers, Marcel ; Bruys, Nathalie ; Cage, John ; Cantor, Mircea ; Chiari, Giuseppe ; Copers, Leo ; Dijkstra, Anno ; Durham, Jimmie ; Fabre, Jan ; Favaretto, Lara ; Höller, Carsten ; Kentridge, William ; Koelewijn, Job ; Marinetti, Filippo Tommaso ; Martin, Kris ; Neshat, Shirin ; Ohanian, Melik ; Ono, Yoko ; Paci, Adrian ; Perrone, Diego ; Rios, Miguel Angel ; Roccasalva, Pietro ; Schacht, Kelly ; Schmidt, Erik ; Spalletti, Ettore ; Thomson, Mungo ; Viola, Bill ; Wolfson, Jordan ; Young, La Monte
biog. + korte tekst p. 104-107
publ. : zie kast leeszaal
Engels
Frans
Nederlands
boek