Sound of Music - Beulque, Camille; Broelmuseum, Kortrijk; Espace 36, Saint-Omer; Marres Centrum Beeldende Kunst, Maastricht; Tri Postal, Lille (Dunkerque : FRAC Nord - Pas de Calais Dunkerque, 2008)
Art & Language ; Brecht, George ; Bulloch, Angela ; Cage, John ; Cantor, Ellen ; Cussans, John ; Castiglioni, Achille & Castiglioni, Pier Giacomo ; Curlet, François ; François, Michel ; de Boer, Manon ; Deller, Jeremy ; Gander, Ryan ; Ghazi, Babak ; Huyghe, Pierre ; King, Scott ; Molnar, Vera ; Molnar, François ; Montaron, Laurent ; Oppenheim, Dennis ; Pong, Elodie ; Ruppersberg, Allen ; Sparks, Meredyth ; Vercruysse, Jan ; Wyn Evans, Cerith ; Young, La Monte ; Zazeela, Marian ; Noise, Black
Biog. + kleine tekst per kunstenaar
Publicatie naar aanleiding van de tentoonstelling 'Sound of Music' in het Broelmuseum in Kortrijk, 11.07.2007-30.09.2007 en in Espace 36 in Saint-Omer, 17.05.2008-05.07.2008 en in het Marres Centrum Beeldende Kunst in Maastricht, 20.01.2008-30.03.2008 en in Tri Postal in Lille, 09.10.2008-26.10.2008
boek