Sonsbeek 2008 : grandeur : een jubileum - Bierens, Cornel; Heijne, Bas; Hillaert, Wouter; Janssen, Nanda; Tilroe, Anna; Sonsbeek, Arnhem (Arnhem : Stichting Sonsbeek Internationaal Arnhem Thieme Art Deventer, 2008)
van Warmerdam, Marijke ; François, Michel ; Creten, Johan ; Wilks, Stephen ; Tavares, Ana Maria ; Steiner, Gerda ; Lenzlinger, Jörg ; Maetake, Yasue ; Jaarsma, Mella ; Adipurnomo, Nindityo ; Pondick, Rona ; Monahan, Matthew ; Simons, Johan ; Boshoff, Willem ; Séchas, Alain ; Aladogan, Eylem ; Condon, Brody ; Onnen, Serge ; Sanchez Castillo, Fernando ; van Houwelingen, Hans ; Houseago, Thomas ; Schnitger, Lara ; Roberts, Charlie ; Hurkmans, Rini ; Anatsui, El ; Sumégné, Joseph ; Saraceno, Tomas ; Othoniel, Jean-Michel
biog. per kunstenaar
Publicatie n.a.v. "Sonsbeek 2008", 10de internationale beeldententoonstelling te Arnhem, 13.06.2008 - 21.09.2008
Engels
Nederlands
boek