Ename actueel : 9 minuten 74 seconden - Donckt, Marie-Claire Van der; Van Bellingen, Stef; Provinciaal Archeologisch Museum (pam), Ename (Ename : Provinciaal Archeologisch Museum (pam) Ename, 2004)
Czerepok, Hubert ; Castillo Deball, Mariana ; Derwéduwé, Yvan ; HAP ; Heiremans, Ronny ; Kariz, Ziga ; Kriznik, Blaz ; Lerooy, Thomas ; Meesen, Vincent ; Meuris, Wesley ; Van Stichel, Niko ; Vermeir, Katleen
Biog., tent. [1 p.]
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Ename actueel: 9 minuten 74 seconden' in het Provinciaal Archeologisch Museum (pam) in Ename, 12.09.2004-31.10.2004
boek