Wat is de hedendaagse beeldhouwkunst? Atelier Beeldhouwkunst : Hogeschool voor Wetenschap & Kunst, Sint-Lucas Beeldende Kunst Gent Academiejaar 2004-2005 - Casaer, Paul; Fink, Christoph; Laureyns, Jeroen; Van Isacker, Philip; Venlet, Richard; de Duve, Thierry; Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst, Gent (Gent : Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 2005)
Bitrakov, Philip ; Herman, Maarten ; Lescrève, Bart ; Van Luchene, Maarten ; Wang Ning ; Christiaens, Ruben ; Matthijs, Eva ; Tyberghein, Annelies ; Van Acker, Stijn ; Vercruysse, Jeroen ; Demey, Kobe ; de Reck, Natacha Van ; Vitse, Annelies ; Willems, Conrad ; Zang Gongshi ; Cruypeninck, Youri ; de Backere, Carole ; De Groote, Charlotte ; De Jonghe, Bram ; de Maet, Joba ; Dick, Karen ; Huyghe, Sarah ; Van Lysebettens, Jelle ; Vanopbroeke, Miguel ; Wang Xuan ; Nollet, Lien ; Deriemaeker, Barbara ; Cole, Stijn ; Vanseveren, Hannes ; Muller, Fien ; Tanghe, Vladimir ; Meers, Kristof ; Muller, Sofie ; Kindermans, Ruben ; Laureyns, Tina ; Honraet, Nathalie
Publicatie n.a.v. het debat 'Wat is de hedendaagse beeldhouwkunst?' in de Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst in Gent, 24.02.2005
boek