Artefact Festival : kunst en nieuwe media. - STUK Kunstencentrum, Leuven (Leuven : STUK Kunstencentrum Leuven, 2008)
Finch, Spencer ; Ziegler, Christian ; De Wulf, Jan ; Fink, Christoph ; Campbell, Jim ; Maire, Julien ; Grice, Malcolm Le ; de Boer, Manon ; Zaatari, Akram ; McCoy, Jennifer & Kevin ; Schipper, Jonathan ; Botea, Irina ; Decostere, Stefaan ; Farocki, Harun ; Mroué, Rabih ; Champ d'Action
Engels en Nederlands
Exhibition. Artefact Festival : Kunst en nieuwe media. Leuven. STUK Kunstencentrum Leuven, 12.02.2008 - 17.02.2008
boek