In het Woud : op zoek naar betekenis - Doorman, Maarten; Lucassen, Radboud; Rodenburg, Katja; Armando Museum, Amersfoort (Amersfoort : Armando Museum Amersfoort, 2007)
Armando ; Dürer, Albrecht ; Kiefer, Anselm ; Long, Richard ; Pietryga, Stephan ; Broodthaers, Marcel ; Chafes, Rui ; Tuymans, Luc ; Manders, Mark ; Doig, Peter ; Reisewitz, Caio ; Pettersson, Ann ; Bremer, Sebastiaan ; de Beijer, Jasper
Nederlands
Engels
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling "In het woud - op zoek naar betekenis" in het Armando Museum te Amersfoort, 09.10.2007 - 16.03.2008.
boek