Spel van de waanzin : over gekte in film en theater - Museum Dr. Guislain, Gent (Gent : Filmfestival Gent Museum Dr. Guislain Gent Roularta Art Books Roeselare, 2008)
Fabre, Jan ; De Volder, Erik ; Broucke, Koen ; Clarysse, Johan ; Djurovic, Goran ; Van Bossche, Guy ; Sévellec, Ronan-Jim ; van Elk, Ger ; Vercruysse, Jan ; Slangen, Bart ; Braeckman, Dirk ; Darger, Henry ; Lemm & barkey
Frans
Nederlands
Exhibition. Het Spel van de Waanzin : Over gekte in film en theater. Gent. Museum Dr. Guislain Gent. 2008-10-04. 2009-04-12
boek