Den Haag Sculptuur 2004 : giganten : Europese Smaakmakers - de Rooij, Marie Jeanne; Den Haag Sculptuur (Den Haag : Stichting Den Haag Sculptuur, 2004)
Balkenhol, Stephan ; Cabrita Reis, Pedro ; Claassen, Tom ; Delvoye, Wim ; FA+ ; Farrell, Malachi ; Gironcoli, Bruno ; Gormley, Antony ; Groenewoud, Gerard ; Buij, Tilly ; Hirst, Damien ; Hoffmann, Florence ; Holslag, Berry ; Kaikkonen, Kaarina ; Lappas, George ; Leiro, Francisco ; Ludescher, Hannes ; Norgaard, Bjorn ; Penone, Giuseppe ; Raynaud, Jean Pierre ; Tahon, Johan ; Visch, Henk ; Bruggink, Esther ; Charamlambidis, Nikos ; Cierny, Anton ; Gelzis, Kristaps ; van Hall, Jurriaan ; Jankauskas, Donatas ; Kangro, Kirke ; Putrih, Tobias ; Sosnowska, Monika ; Vella, Raphael ; Vincourova, Katerina
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Den Haag Sculptuur 2004 : Giganten' in Den Haag, 04.06.2004-12.09.2004
boek