Den Haag Sculptuur 2005 : De Paleistuin : Hedendaagse Nederlandse Beeldhouwkunst - de Rooij, Marie Jeanne; Den Haag (Den Haag : Stichting Den Haag Sculptuur Den Haag, 2005)
Appel, Karel ; Arink, Karin ; Assmann, Gijs ; Baerveldt, Erzsébet ; Buisman, Sjoerd ; Carrilho, Nelson ; Claassen, Tom ; Couzijn, Wessel ; Dijkman, Annelies ; Fortuyn/O'Brien ; Groenewoud, Gerard ; Buij, Tilly ; de Koning, Krijn ; Körmeling, John ; van der Kraan, Axel & Helena ; van Lieshout, Joep ; de Lyon, Erick ; Najand, Soheila ; Puckey, Thom ; Roosen, Maria ; Ruygrok, Marc ; Semah, Joseph ; Siepman van den Berg, Eja ; Stienstra, Elisabet ; Tajiri, Shinkichi ; Veneman, Peer ; Visch, Henk ; Visser, Carel ; Volten, André ; de Vries, Auke ; Yilmaz, Hulya ; Finlay, Ian Hamilton ; Beelaerts, Elena ; Graham, Dylan ; de Jong, Folkert ; Olofsen, Erik ; Speakman, William ; van Noort, Petra ; van Panhuis, Selma ; de Neef, Ditte ; Kristinsson, Helgi
Geboortedatum per kunstenaar
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Den Haag Sculptuur 2005 : De Paleistuin in Den Haag, 07.06.2005-04.09.2005
boek