Den Haag Sculptuur 2007 : De Overkant = DownUnder - de Rooij, Marie Jeanne; Den Haag (Den Haag : Stichting Den Haag Sculptuur Den Haag, 2007)
Andrew, Brook ; Angus, James ; Backen, Robyn ; de Bree, Harold ; Campbell, Jon ; Dwyer, Mykala ; Goodwin, Richard ; Hall, Fiona ; Hennessy, Peter ; Kesminas, Danius ; de Hoop, Harmen ; Kelly, John ; Bureau voor Hedendaags Avontuur ; Katzir, Ram ; McPherson, Robert ; Morton, Callum ; Piccinini, Patricia ; van der Ploeg, Jan ; Roet, Lisa ; Swallow, Ricky ; Wastijn, Koen ; Weaver, Louise ; McKenna, Noel ; Henson, Bill ; Moffatt, Tracey ; Zalhalka, Anne ; Gladwell, Shaun ; Mueck, Ron ; Johns-Messenger, Natasha ; Ah Xian ; Ligteringen, Hans ; Guan Wei ; Sturmer, Daniel von ; Kelly, Ned
Geboortedatum per kunstenaar
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Den Haag Sculptuur 2007: De Overkant = DownUnder' in Den Haag, 15.06.2007-09.09.2007
boek