When the mood strikes ... : verzameling Wilfried & Yannicke Cooreman - Daenen, Ward; Eeckhout, Tanguy; Kwakkenbos, Lars; MDD (Museum Dhondt-Dhaenens), Deurle (Deurle : MDD (museum Dhondt-Dhaenens) Deurle, 2009)
Fisher, Joel ; Geys, Jef ; de Cordier, Thierry ; De Keyser, Raoul ; Cragg, Tony (Anthony) ; Klingelhöller, Harald ; Schütte, Thomas ; Tordoir, Narcisse ; Vercruysse, Jan ; Charlton, Alan ; Daniels, René ; Graham, Rodney ; Mucha, Reinhard ; van Oost, Jan ; Spalletti, Ettore ; Art & Language ; Venlet, Richard ; Dorner, Helmut ; Pozarek, Vaclav ; Bustamante, Jean-Marc ; Balka, Miroslaw ; West, Franz ; Muñoz, Juan ; Fritsch, Katharina ; Dujourie, Lili ; Kippenberger, Martin ; Dean, Tacita ; Verhoeven, Gert ; Gmelin, Felix ; Hagen, Dianne ; Rehberger, Tobias ; Wilks, Stephen ; van Warmerdam, Marijke ; Daems, Anne ; Broodthaers, Marcel ; Eichhorn, Maria ; Bismuth, Pierre ; Amorales, Carlos ; Mullican, Matt ; Langa, Moshekwa ; Melgaard, Bjarne ; Pardo, Jorge ; Pernice, Manfred ; Schneider, Gregor ; Peyton, Elisabeth ; Flavien, Jean-Pascal ; Van Imschoot, Jan ; Meese, Jonathan ; Framis, Alicia ; van Golden, Daan ; Bock, John ; Elmgreen & Dragset ; Sasnal, Wilhelm ; Kiaer, Ian ; Diefenbach, Andreas ; Camplin, Bonnie ; Hughes, Richard ; Krebber, Michael ; Makishima, Takeshi ; McKenzie, Lucy ; Olowska, Paulina ; Smith, Josh ; Harvey, Claire ; Baker, Sarah ; Bouchet, Mike ; Guyton, Wade ; Krebber, Michael ; Jensen, Sergej ; Korner, John ; Lowman, Nate ; Man, Victor ; Kusmirowski, Robert ; Stallaerts, Helmut ; Verkerk, Emo ; McCorkle, Corey ; Walker, Kelley ; Thompson, Cheyney ; Fishbone, Doug ; Burdin, Anthony ; Mayer, Hans-Jörg ; Duwenhögger, Lukas ; Gander, Ryan ; Megerle, Birgit ; Piller, Peter ; Van Dongen, Iris ; Raat, Thomas ; Wathen, Richard ; Ziolkowski, Jacub-Julian ; Zipp, Thomas ; Raitmayr, Christoph ; Brannon, Matthew ; Langa, Moshekwa ; Dion, Mark ; Driesen, Stef ; Flores, Mark ; Drosdeck, Tyler ; Ghenie, Adrian ; Inoue, Hideko ; de Wit, Bas ; etc.
Boek gepubliceerd ter gelegenheid van de tentoonstelling 'When the mood strikes ... verzameling Wilfried & Yannicke Cooreman' in het MDD (Museum Dhondt-Dhaenens) in Deurle, 21.06.2009-14.09.2009
boek