French Connection : 88 Artistes Contemporains, 88 Critiques d'Art = 88 Contemporary Artists, 88 Art Critics. - Gauthier, Léa; Alfonsi, Isabelle; Alizart, Marc; Ardenne, Paul; Barachon, Charles; Barak, Ami; Beausse, Pascal; Berland, Alain; Bernard, Etienne; Bonnet, Fréderic; Bonnin, Anne; Bourne, Cécile; et al. (Montreuil : BlackJack Editions Montreuil, 2008)
Achour, Boris ; Afif, Saadane ; Almendra, Wilfrid ; Ardouvin, Pierre ; Art Orienté Objet ; Attia, Kader ; Balula, Davide ; Barbier, Gilles ; Barré, Virginie ; Bérard, Stéphane ; Berdaguer & Péjus ; Bisch, Karina ; Bismuth, Pierre ; Blazy, Michel ; Bossut, Etienne ; Boursier-Mougenot, Céleste ; Briand, Mathieu ; Bruant & Spangaro ; Bublex, Alain ; Calais, Stéphane ; Chambaud, Etienne ; Closky, Claude ; Coindet, Delphine ; Curlet, François ; Declercq, Alain ; Delbecq, Marcelline ; Dellsperger, Brice ; Detanico, Angela ; Lain, Rafael ; Dewar, Daniel ; Gicquel, Grégory ; Dollinger, Olivier ; Engramer, Sammy ; Farrell, Malachi ; Fauguet, Richard ; Fiuza Faustino, Didier ; Fontaine, Claire ; Fortuné, Maïder ; Froment, Aurélien ; Gaillard, Cyprien ; Giraud, Fabien ; Siboni, Raphaël ; Gonzalez-Foerster, Dominique ; Grasso, Laurent ; Gréaud, Loris ; Henrot, Camille ; Hirschhorn, Thomas ; Huyghe, Pierre ; Joseph, Pierre ; Jouve, Valérie ; Labelle-Rojoux, Arnaud ; Lamouroux, Vincent ; Leblon, Guillaume ; Chevallier, Martin Le ; Lericolais, Rainier ; Levé, Édouard ; Lévêque, Claude ; Maire, Benoît ; Malphettes, Pierre ; Marcel, Didier ; Mayaux, Philippe ; Mercier, Mathieu ; Molinero, Anita ; Montaron, Laurent ; Moulène, Jean-Luc ; Moulin, Nicolas ; Mréjen, Valérie ; Nottellet, Olivier ; Ohanian, Melik ; Panchal, Gyan ; Parreno, Philippe ; Peinado, Bruno ; Pencréac'h, Stéphane ; Petitgand, Dominique ; Prévieux, Julien ; Ramette, Philippe ; Reynaud, Lili ; Richer, Evariste ; Sala, Anri ; Scurti, Franck ; Séchas, Alain ; Serralongue, Bruno ; Solomoukha, Kristina ; Tatah, Djamel ; Tiravanija, Rirkrit ; Trouvé, Tatiana ; Veilhan, Xavier ; Verna, Jean-Luc ; Wang Du ; Zarka, Raphaël
Biog. per kunstenaar, ind. tent., gr. tent. p. 722-781, biog. auteurs p. 782-790
Pagina tekst per kunstenaar 1 p. Frans, 1 p. Engels
boek
Keywords: Frankrijk