Biënnale van de Schilderkunst : het sublieme voorbij - Boudewijns, Jan(us); Coessens, Piet; Declercq, Joost; Roger Raveelmuseum, Machelen-Zulte; MDD (Museum Dhondt-Dhaenens), Deurle (Deurle : MDD (museum Dhondt-Dhaenens) Deurle Roger Raveelmuseum Machelen-Zulte, 2010)
Daeye, Hippolyte ; de Cordier, Thierry ; D'Hollander, Ilse ; Fontana, Lucio ; Joseph, Peter ; Richter, Gerhard ; Rondinone, Ugo ; de Woestyne, Gustave Van ; Van Severen, Dan ; Wool, Christopher ; Broodthaers, Marcel ; Brusselmans, Jean ; Dedobbeleer, Koenraad ; De Keyser, Raoul ; De Saedeleer, Valerius ; De Vos, Dirk ; Dierickx, Karel ; Heilmann, Mary ; Janssens, Ann Veronica ; Jooris, Tom ; Manzoni, Piero ; Mangold, Robert ; Mees, Guy ; Morandi, Giorgio ; Palermo, Blinky ; Raveel, Roger ; Ryman, Robert ; Schoonhoven, Jan ; Smith, Josh ; Van den Abeele, Albijn ; van den Broek, Koen ; Twombly, Cy ; van Velde, Bram ; Venezia, Michael ; Zobernig, Heimo
Biog. per kunstenaar
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling 'Biënnale van de Schilderkunst: het sublieme voorbij'in het MDD (Museum Dhondt-Dhaenens) in Deurle en in het Roger Raveelmuseum in Machelen-Zulte, 04.07.2010-19.09.2010
boek