Everyday(s). - Bernardini, Fabienne; Schiltz, An (Luxembourg : Casino Luxembourg - Forum d'Art Contemporain Luxembourg, 2010)
Bestué, David ; Vives, Marc ; Thýn, Jiri ; Mosar, Christian ; Iwasaki, Takahiro ; Mréjen, Valérie ; Büchel, Christoph ; Yassef, Virginie ; Cao Fei ; Mueller, Paula ; Closky, Claude ; Stockholm, Pier ; Gil, Carmit ; Stojkovic, Andrijana ; Valldosera, Eulàlia ; Baltzer, Bruno ; Smetana, Pavel ; Phelps, Danica ; Dupuis, Chistine ; Baensch, Thorsten
Engels
Frans
Exhibition. Everyday(s). Luxembourg. Casino Luxembourg - Forum d'Art Contemporain Luxembourg, 30.01.2010 - 11.04.2010.
Losbladige bijlage : vierluik met foto's en errata
boek