Karin Borghouts : View in a Japanese garden. - Exhibition. Karin Borghouts : View in a Japanese garden. Gent. Croxhapox Gent. 2009-11-29. 2009-12-20; Holthof, Marc; Mikiko, Kikuta (Gent : Croxhapox Gent, 2009)
De foto's van Japan werden in 2005 gemaakt in het kader van "European Eyes on "Japan/Japan today" in opdracht van Eu-Japan Fest Japans Committee.
Nederlands
boek
Keywords: Borghouts, Karin; Japan